Autor |
Wiadomość |
ferdo
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2016 1:42 pm Temat postu: Ktoś z was ma swój sklep internetowy? |
|
|
Moje pytanie stąd, że sam chcę sobie założyć i nie wiem komu to zlecić. Polecano mi firmę http://mayko.pl/pozycjonowanie-sklepow-internetowych/ , bo przygotowują wszystko i zajmują dalszym losem czyli pozycjonowaniem itd. Dobra sprawa i chyba się zdecyduję, jakie macie doświadczenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaDwor Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2016 11:21 am Temat postu: |
|
|
Popytaj tutaj: usługi programistyczne. Wiem, że mają w swojej ofercie wykonywanie takich sklepów. Zadzwoń, zapytaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rotor Przyjaciel forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nita Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Sie 03, 2016 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Teraz jest sporo takich sklepów, bo ludzie wolą kupować w internecie. Jest szybciej i przede wszystkim łatwiej coś wybrać. Przykładem jest strona http://kamizelkaodblaskowa.com.pl gdzie masz duży wybór i dowóz w dowolne miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasandra16
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2016 9:40 am Temat postu: |
|
|
Może warto wybrać rozwiązanie abonamentowe?
firany makarony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seven
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2016 7:12 pm Temat postu: |
|
|
Sklep internetowy super sprawa, tylko że bez marketingu internetowego daleko się nie zajedzie. Trzeba wprowadzić pozycjonowanie sklepu internetowego żeby przyciągnąć użytkowników, którzy staną się klientami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mora Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 1:14 am Temat postu: |
|
|
Jak szukacie fachowców, którzy stworzą Wam funkcjonalną stronę czy sklep internetowy, zobaczcie sobie ofertę strony www Nowy Sącz - ta firma cieszy się dobrymi opiniami, proponują ciekawe rozwiązania, można zlecić im również pozycjonowanie. Na ich stronie znajdziecie więcej informacji, grunt to wybrać dobrych specjalistów, którzy znają się na rzeczy i co ważniejsze są kreatywni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dezo
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 5:56 am Temat postu: |
|
|
ja mam sklep internetowy i niestety go nie wypromowałam odpowiednio i popadłam w długi. Będę musiała ogłosić upadłość konsumencka, no chyba ,że ktoś ma doświadczenie i poradzi mi jak wyjść z długów ? w takiej sytuacji ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tosieek55 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 9:56 am Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś zastanawiałam się nad tym, ale ostatecznie zrezygnowałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klyqq
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Bazuj na opinii klientów, to najlepsza wizytówka firmy. _________________ Firma Hel S.C.
http://stacjahel.czest.pl/
Wały Dwernickiego 167/171,
42-200 Częstochowa,
NIP: 9491846514
Telefon: (34) 368-36-06 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wawaria Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2017 9:14 am Temat postu: |
|
|
Niebawem będę w podobnej sytuacji co Wy i zakładam sklep internetowy Długo zastanawiałam się, jaka platforma będzie najlepsza i wybór padł na Aurora creation - moduły magento. Nie znam się na tym, ale znajomi posiadający sklepy internetowe mówili, że to najwygodniejsza i najbardziej prestiżowa platforma  |
|
Powrót do góry |
|
 |
megs
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Beneq
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 5:09 pm Temat postu: |
|
|
hmm a po co na Wordpressie sie meczyc? Nie lepiej postawic jakis gotowy e-sklep? Pasejo z tego co kojarze ma calkiem dobre opcje i co wazne - za darmo. Jak juz oszczedzamy na stronie, to nie warto oszczedzac na hostingu. Pod sklep internetowy po pierwsze - trzeba miec hosting juz platny (reklamy bedziemy miec?! bleee) a po drugie - juz przydalby sie jakis VPS - najtansza opcja aktualnie to 14zl - z firmy Statnet: http://www.statnet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
KonradK
|
Wysłany: Sob Lip 22, 2017 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja założyłem swój sklep, w którym sprzedaję ozdoby styropianowe - na przykład śnieżynki czy aniołki. Zdecydowałem się zrobić to na wordpressie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikas Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o podstawienie strony, to zdecydowanie polecam Hekko. Za grosze macie od razu pakiet z domeną. Na ich blogu macie kod rabatowy na 50 proc. Naprawdę nie ma podstaw do tego, żeby przepłacać u znanych, bo i tak po takich usługach nie macie co oczekiwać jakości... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|