Autor |
Wiadomość |
Nizana Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2017 10:41 pm Temat postu: Matura poprawkowa? |
|
|
Tyle czasu było do matury i wydawało się, że jeszcze zdąże się przygotować aż tu nagle nadszedł maj i już po maturze z matmy. Nie poszło mi zbyt dobrze i sama nie wiem, czy uda mi się zdać, a nawet jeśli tak to na jakim poziomie – pewnie na niskim. Zastanawiam się czy nie będą konieczne korepetycje z matematyki. Sama sobie mogę nie poradzić. Gdzie chodzicie na korki? Trafiłam na stronę http://edun.pl/ i myślę sobie jaka forma nauki będzie najlepsza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karola90
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2017 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Może warto zgłosić się prywatnie do swojego nauczyciela matematyki ze szkoły. Jest na bieżąco z materiałem i arkuszami maturalnymi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lumpek34
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2017 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Popytaj wśród znajomych. Zawsze lepiej u znajomego, albo z polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bruzda13 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2017 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Najlepszą formą nauki są korepetycję z osobą, która jest na bieżąco i doskonale wie, jak wyglądają matury. Myslę,że mozesz się tez zaopatrzyć w przykładowe arkusze lub przejrzeć matury z poprzednich lat i cwiczyc..cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. Zadne kursy _________________ ...to piszę ja...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tosiasamosia Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2017 10:48 am Temat postu: |
|
|
Najlepiej zdecydować się na korepetycję ja też oblałam z matmy. Myślałam że jestem przygotowana bardzo dobrze ale niestety tak nie było. Wybrałam dodatkowe korepetycje z matematyki w szkole Edun- http://edun.pl/ wiem że tam przygotuję się do poprawki bardzo dobrze. Uczyłam się i miałam dobre stopnie z matematyki więc najwidoczniej mało jeszcze miałam wiedzy. A korepetycję pomogą mi na pewno i zaliczę poprawkę bez żadnego problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karniaczek
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2017 10:52 am Temat postu: |
|
|
Nie przejmujcie się, to naprawdę żaden wstyd, a jak poprawicie to normalnie i tak będziecie brali udział w rekrutacji na studia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bruzda13 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Lip 12, 2017 2:46 pm Temat postu: |
|
|
No są te rekrutacje uzupełniające, ale tylko na niektorych kierunkach, więc w rekrutacji uzupełniającej kilka dróg i możliwości nam się zamyka. _________________ ...to piszę ja...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
feska
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2017 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Idź na korepetycje, zdaj maturę i idź na studia. Teraz mało kto nie ma skończonych studiów. _________________ http://www.eaiib.agh.edu.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirek432
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 11:38 am Temat postu: |
|
|
dużo procent polaków nie zdaje za 1 razem _________________ spojnosc pomiarowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
sebajedrzejczak
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Zapisz się na korepetycje prywatnie. Korepetytor dużo lepiej przygotuje cię do egzaminu poprawkowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurko541
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2017 9:56 am Temat postu: |
|
|
a po co jest matura
|
 |
Antek76 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2017 10:01 am Temat postu: |
|
|
Brzmi bardzo optymistycznie, jednak nie każdy ma tyle szczęścia. Sam znam osoby, które nie zdały matury i muszą podchodzić do poprawki. Nie uważam, by było to coś złego, bo przecież każdy może mieć gorszy dzień. Słyszałem, że wiele osób w Opolu bierze korepetycje z fizyki w http://edun.pl/ Sam nigdy nie korzystałem z takich rzeczy, a w sumie mnie to ciekawi. Naprawdę w takich miejscach uczą lepiej niż w szkołach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
walasik
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 12:41 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że powiedzie się Wam i nie będziecie musieli pisać maturki ponownie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|