Autor |
Wiadomość |
pianisimka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wolpen
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2016 9:48 pm Temat postu: |
|
|
a tam i tak słabo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aaania

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Mnie też nurtuje to pytanie od paru dni. Pozdrawiam  _________________ Głodny włamuje się nawet do silnie obwarowanego domostwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
waldek

|
Wysłany: Sro Maj 25, 2016 1:00 pm Temat postu: |
|
|
a chodzicie na drzwi otwarte, czy tak tylko ogólnie sprawdzacie opinie o szkole? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pasiczna Przyjaciel forum

|
Wysłany: Czw Cze 09, 2016 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja myślę poważnie o tym, żeby wysłać syna do szkoły zawodowej. Przynajmniej po trzech latach będzie miał zawód i będzie mógł już dobrze zarabiać. Przeglądałam ostatnio ofertę zespołu szkół Logiz http://logiz.edu.pl/ i wygląda to całkiem fajnie. Co sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trupel
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2016 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Technikum lub zawodówkę. Jeszcze nie poznałem osoby która byłaby zadowolona po liceum. Zawsze mówią, że mogli iść do technikum. _________________ blacharstwo Wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
kalicki12 Przyjaciel forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
magikk Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pią Cze 09, 2017 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej wybierać szkoły, które mają nowatorskie metody nauczania. Na pewno Szkoły Edukacji Innowacyjnej w Łodzi są godne polecenia. Kompleksowo wpływają na optymalny rozwój osobowości młodych ludzi. Super sprawa dla tych, którzy nie chcą, aby nauka była nudna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magikk Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pią Cze 09, 2017 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Szkoły Edukacji Innowacyjnej w Łodzi pozytywnie wpływają na rozwój osobowości. Uważam, że jest to dobry wybór. Rozwijają twórczość i kreatywność, która jest przydatna w przypadku wielu zawodach. Jest to dobra inwestycja w przyszłość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|