Autor |
Wiadomość |
latecz
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2016 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Photoshop to podstawa, bez niego nie ruszy się dalej. Na szczęście na You Tube jest mnóstwo filmików. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sonia18 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Mar 20, 2016 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Liceum tylko wtedy kiedy masz juz upatrzone studia przyszłe i wiesz czego potrzebujesz aby się na nie dostać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaska39 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pią Lis 03, 2017 9:06 am Temat postu: szkoła |
|
|
To może spróbuj iść do jakiegoś technikum związanego z grafiką, czy malarstwem? Przynajmniej będziesz mieć zawód, papier i z głowy. Z doświadczenia radzę rozważyć taką opcję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola72
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2018 5:29 pm Temat postu: |
|
|
[quote="Radik"]Technikum wydaje się najlepsze Liceum odradzam bo po tym nic się nie ma[/quot
Potwierdzam a ze studiami to jeszcze różnie bywa,a po technikum masz zawód i możesz studiować najwyżej rok więcej nauki. _________________ www.medicine.szczecin.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bros Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Ja chodziłem do Wyższej Szkoły Europejskiej na kierunek graficzny http://www.wse.krakow.pl/pl/studia/studia-i-stopnia/grafika-reklamowa-i-multimedia i byłem z niego bardzo zadowolony. Jeśli interesujesz się architekturą, malarstwem i grafiką komputerową, to powinnaś wybrać taki kierunek. Szkoła ma nowoczesne zaplecze i świetnych wykładowców. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem uczelni, to zdecydowanie polecam WSE. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|