Autor |
Wiadomość |
komyska
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2017 11:29 am Temat postu: łzawiące oczy |
|
|
czy to nie dziwne ze podczas spacerów szybko mi łzawią oczy, mam wrażenie że są jakby bardziej wrażliwe na światło, bo jak wychodzę z domu i jest słonecznie to tez zaczynają łzawić? muszę iść do okulisty? |
|
Powrót do góry |
|
 |
fraszka-igraszka
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2017 11:35 am Temat postu: |
|
|
Moja mama tak ma jak wieje wiatr, nawet lekki a ona zaraz zaczerwieniona i załzawiona, nie była u okulisty więc nie umie doradzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
violet Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 11:40 am Temat postu: |
|
|
Lepiej się wybierz do specjalisty , nie wiadomo co się dzieje z twoimi oczami . A lepiej zapobiegać niż później leczyć Ja ze swojej strony mogę ci polecić klinikę godną zaufania https://www.tourmedica.pl/kliniki/leczenie-zacmy/. Sprawdź  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ela_ankowska
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2017 11:21 am Temat postu: |
|
|
Warto odwiedzić okulistę i być może także alergologa  _________________ Burton |
|
Powrót do góry |
|
 |
jorgusa Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 9:22 pm Temat postu: |
|
|
udaj się jeżeli masz blisko to kliniki optegra, tam zbadają twoje oczy możesz mieć poważne problemy na przykład z filmem łzowym, może będziesz musiała zrobić korektę wzroku.Ta klinika jest bardzo nowoczesna, mają korekty laserami bardzo nowoczesnymi, są pionierami w wykonywaniu zabiegów metodą Lentivu, jest to metoda bardzo precyzyjna, mikrosoczewkowa która trwa zaledwie kilka sekund. |
|
Powrót do góry |
|
 |
natka32 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 9:23 am Temat postu: |
|
|
Proponuję jak najszybciej udać się do lekarza specjalisty _________________ dzien dobry polecam piękna na jesień  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tosia13

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 7:54 pm Temat postu: |
|
|
W tym temacie trzeba naprawdę bardzo uważać, bo można sobie wielu problemów narobić. Przynajmniej moim zdaniem. _________________ Rozmowa to najlepsze rozwiązanie w większości możliwych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aaama Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pon Paź 02, 2017 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem ale jeszcze nie wiem czemu tak sie dzieje, zapisalam sie do okulisty. _________________ naturalnie naturalne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alexrom8
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2017 8:20 am Temat postu: |
|
|
Też mam podobny problem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bejborka
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2017 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej udać się do okulisty z takimi problemami, sprawa ta nie tylko może okazać się mało komfortowa ale też groźna _________________ http://internetowy-kantor24.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiktoria123 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Lis 08, 2017 11:03 am Temat postu: |
|
|
Najpierw może jakieś krople do oczy a jak to nie pomoże to wizyta u okulisty _________________ miłego dnia na poprawę nastroju  |
|
Powrót do góry |
|
 |
emilianowak
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2017 1:36 pm Temat postu: |
|
|
tez tak mam że światlo słoneczne podrażnia mi oczy zwł. w zimie jak sie odbija od sniegu, normalnie pasowałoby wtedy w okularach przeciwsłonecznych chodzić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Herlins
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 9:38 am Temat postu: odp |
|
|
Ja takze miałam taki problem, skonsultowałam się z moim optykiem na http://www.krak-optic.pl/ ktory polecił mi zwykle krople nawilzajace oczy abym stosowala je kilka razy dziennie i na prawde pomoglo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oponney
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 12:50 pm Temat postu: |
|
|
Być może są wysuszone i muszą się nawadniać. _________________ Opony Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
złowrogi
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2017 11:49 am Temat postu: |
|
|
Jak siedzisz dużo przed komputerem przez wiele godzin, to to jest norma, że oczy tak reagują na ostre światło. Oznacza to, że są nadwrażliwe i zmęczone, dlatego radziłbym je ochraniać i unikać patrzenia na źródło światła. Od komputera też bym się odciął na jakiś czas i zaczął używać kropli. Może być też tak, że jest to jakaś alergia na coś, co pyli w powietrzu, i oczy reagują takim światłowstrętem. Znam to, też tak mam, dlatego jak tylko wyjdzie słońce to zawsze wychodzę w okularach przeciwsłonecznych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|