Autor |
Wiadomość |
wiktoria18
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 8:10 am Temat postu: |
|
|
zależy kto się z czego śmieje, bo czasami jest to przesada |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbórka

|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 8:50 am Temat postu: |
|
|
Smieszne jest to co kogos rozsmiesza a nie to co sie komus wydaje, ze jest smieszne. Paradoksalnie wlasnie czarny humor wielu ludzi bawi najbardziej. _________________ ozdoby bożonarodzeniowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
oskarsonag
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 9:54 am Temat postu: |
|
|
czarny humor jest dla ludzi rozumiejących humor i mających poczucie humoru _________________ lampa uv do paznokci |
|
Powrót do góry |
|
 |
emilianowak
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2017 9:39 am Temat postu: |
|
|
Myślę ze zależy od sytuacji, w gronie znajomych mozna sobie pozwolić na czarny humor, ale w innym przypadku trzeba uważac żeby kogoś nie urazić |
|
Powrót do góry |
|
 |
mutka
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2017 5:37 pm Temat postu: |
|
|
A ja ja lubię taki humor oczywiście wszystko z umiarem  _________________ biofax classic |
|
Powrót do góry |
|
 |
makusz
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2017 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Zależy co masz na myśli, ale według mnie pole do śmiania się jest szerokie Nie rozumiem dlaczego niektóre tematy miałby być tabu. Na przykład seks, przecież to może być całkiem śmieszny temat. Na stronie http://sexifotka.pl/ są na przykład super śmieszne memy o seksie, polecam zobaczyć to się uśmiejecie |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasiaMirek
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 11:28 am Temat postu: |
|
|
Nowy pracownik w zakładzie pogrzebowym dostał swoje pierwsze zadanie: szef kazał mu napisać na blaszanej tabliczce: "Świętej pamięci Fąfara żył 62 lat. Pokój jego duszy".
Po godzinie szef pyta:
- Jak ci idzie?
- Powolutku. Nie tak łatwo wkręcić blaszaną tabliczkę w maszynę do pisania. _________________ spodnie moro damskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydam
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Dlaczego jesteś zdyszany?
-Biegłem
A dlaczego masz krew na koszulce?
-Dogoniłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mokasyn Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 10:46 am Temat postu: |
|
|
Powiało grozą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadkaaa
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Czarny humor wcale nie musi być taki zły Ale też bez przesady. Nawet w tym dobrze jest umieć zachować umiar  |
|
Powrót do góry |
|
 |
walczussa
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Nie widzę nic złego w czarnym humorze, to po prostu humor w innej, przyjętej stereotypowo wersji. Owszem każdy ma inny charakter i wrażliwość ale jeśli chodzi o żarty wszyscy powinni mieć na tyle dystansu żeby chociaż przyjąć że to żart  |
|
Powrót do góry |
|
 |
oczytanabella912

|
Wysłany: Sro Mar 14, 2018 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Czarny humor wymiata. Dla większości osób jest za trudny do zrozumienia, dlatego go nie akceptują. Przede wszystkim w humorze liczy się dystans _________________ Powiedzieć komuś: idiota! – to nie obelga, lecz diagnoza.
Sprawdź fachowców wykonujących solidne układanie parkietu Katowice - Pan Remont |
|
Powrót do góry |
|
 |
mokasyn Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2018 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Przesadzasz. Wcale nie jest trudny do zrozumienia, po prostu dla niektórych jest to niesmaczne. Nie mówię, że dla mnie, bo ja akurat czarny humor lubię, ale rozumiem, że dla niektórych to może być posuwanie się za daleko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|