Autor |
Wiadomość |
edytanikolett
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 2:50 pm Temat postu: |
|
|
A ja bym postawił na ćwiczenia umysłowe, wiem że brzmi śmiesznie ale stres to naprawdę jest duży problem i nie można go bagatelizować za bardzo :/. _________________ Ozonowanie Gdańsk |
|
Powrót do góry |
|
 |
tinkowy
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2017 10:18 am Temat postu: |
|
|
Sprawdzonym sposobem na stres jest sport albo jakakolwiek aktywność fizyczna. Ja przed jakimikolwiek egzaminami chodziłem albo biegać albo na rower, albo na basen, albo na kręgle, bilard lub cokolwiek innego byle tylko nie patrzeć na książki. Zwłaszcza, że kilka godzin przed egzaminem nauka już na niewiele nam się zda. Popieram przedmówców, że lepiej przegotowywać się systematycznie wcześniej, a dzień przed zrelaksować się, żeby następnego dnia dać z siebie wszystko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
TinkyWinky
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2017 10:13 am Temat postu: |
|
|
Dzisiaj są wyniki !!! Jak ja się stresuje, masakra... Mimo, że moja matura została 30lat temu napisana, to teraz rozstrzygnie się przyszłość moich dzieci... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gerda
|
|
Powrót do góry |
|
 |
onyx2
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2017 12:01 pm Temat postu: |
|
|
Jakby Ci to powiedzieć.. nie ma się czym stresować! Haha, wiem że to mało odkrywcze, ale tak jest naprawdę. Ja zawsze sobie w takich chwilach mówię, że od niepowodzenia się przecież nie umiera. _________________ Witkowicka 54 - Stacja kontroli pojazdów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szybkilopez
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Kilka dni przed maturą, gdy już odczuwałem jej piętno chodziłem na siłownię, by w ten sposób odreagować i odprężyć się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mitsuszi
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2018 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Niczego się nie bój Jako doświadczona koleżanka, która ma maturę już za sobą z dobrego serca mogę Ci powiedzieć że Ci nauczyciele w komisji siedzą tam po to aby pomóc Wam zdać. Nie będą zadawać takich pytań abyś po prostu się wygłupiła i nie zdała. Głowa do góry! _________________ meble kuchenne Zielona Góra |
|
Powrót do góry |
|
 |
AgaDS

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 5:23 pm Temat postu: |
|
|
cały ten stres dopiero przede mną. jako że uwielbiam basen, to pójde w tym kierunku przed maturą. mam nadzieję że pomoże... _________________ program do faktur |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|