Autor |
Wiadomość |
tekla62 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2017 8:00 am Temat postu: Odzywka do zniszczonych włosów |
|
|
Jaka odżywka najlepsza do zniszczonych włosów? U mnie ostatnio nic się nie sprawdza nadal mam suche i zniszczone włosy a najbardziej końcówki. Może wy mi coś polecicie sensownego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
paryzanka1 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 7:14 am Temat postu: |
|
|
spróbuj olejku arganowego albo kokosowego, one bardzo dobrze nawilżają i natłuszczają suche i zniszczone włosy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 4:27 pm Temat postu: |
|
|
A nie myślałaś o jakieś regeneracji po przez ampułki do włosów? Teraz wiele osób w ten sposób odżywia swoje włosy. Ja ostatnio próbuje preparaty Inoar , jak na razie sprawdzają się fajnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karwaree
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Ja z własnego doświadczenia polecam również różne olejki! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elka084 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Warto jest kupić dobrą odżywkę do włosów, najlepiej z naturalnych składników: https://iwos.pl/53-odzywki - z tych najbardziej na uwagę zasługują odżywki z serii Agafii. Sama używam drożdżowej i jest naprawdę dobra i odżywcza. Do tego 2-3 razy w tygoniu warto zastosować olej, np. kokosowy. Wystarczy natłuścić nim włosy, albo na całej długości albo same końcówki i włożyć czepek kąpielowy, a na to dodatkowo ręcznik. W cieple łuski włosów się otwierają i wchłaniane zostają składniki odżywcze. Na swoich włosach zauważyłam znaczną poprawę przy stosowaniu obu tych rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucky8
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Czasem z tymi włosami to nie lada wyzwanie :/ ja np rozjaśniam do blondu z dosyć ciemnych włosów i po prostu jest jakaś masakra nieraz. Czasem są ładne a czasem jak siano i kompletnie nie wiem od czego to zależy podejrzewam że od ilości witamin w organizmie http://obk.pl/najczestsze-przyczyny-slabych-zniszczonych-wlosow-jak-im-zaradzic/ nie prostuje straram się nie suszyć, jednak rozjaśnianie włosów robi swoje. Ale myslę, żeby brać te witaminy o których mowa w artykule + robić maseczki + płukanki i za jakiś czas będzie ok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzenloka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 9:09 am Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię odżywki z kallos. Są niedrogie, a skuteczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tosieek55 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 10:13 am Temat postu: |
|
|
Ja też lubię Kallosa, odżywki te nie są drogie, a skuteczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tekla62 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2017 2:32 pm Temat postu: |
|
|
fiona45 napisał: | A nie myślałaś o jakieś regeneracji po przez ampułki do włosów? Teraz wiele osób w ten sposób odżywia swoje włosy. Ja ostatnio próbuje preparaty Inoar , jak na razie sprawdzają się fajnie. |
a o tych preparatach Inoar to nie słyszałam. Jak się one sprawdzają, dużo kosztują? Można je kupić w drogeriach normalnie? Ktoś Ci je polecał czy sama je kupowałaś? O różnych słyszałam ale o tej marce nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol891A
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2017 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja też pierwsze o takim czymś słyszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2017 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Marka Inoar jest sporo jest już na rynku, ale może akurat w waszych okolicach nie jest znana. Ja ją znam, bo chodzę do zakładu fryzjerskiego, gdzie pracują na niej i do domu też kosmetyki z tej firmy zamówiłam sobie, bo dobrze działają na moje włosy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaM
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić Ci kosmetyki marki Joico. Mi pomagają, może sprawdzą sie także na twoich włosach. _________________ Doskonały wybór Joico K-Pak , polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
dezo
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 5:53 am Temat postu: |
|
|
najlepsza taka odzywka to olej kokosowy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tosieek55 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 9:51 am Temat postu: |
|
|
Tylko nie każdemu będzie służył. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzenloka Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 11:16 am Temat postu: |
|
|
To prawda. Ja olej kokosowy nakładam tylko na końce włosów, bo na całość wcale nie daje to tak dobrego efektu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|