Autor |
Wiadomość |
kruszon
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 7:22 pm Temat postu: Studia informatyczne - jak wybrać najlepszą szkołę? |
|
|
Witajcie, po zakończeniu szkoły (rok mi został jeszcze) zamierzam iść na studia, upatrzyłem sobie informatykę lub w ostateczności telekomunikację. Nie wiem jaką uczelnię wybrać, która najlepiej kształci, posiada dobre zaplecze itp. Może macie jakieś doświadczenie i możecie podpowiedzieć na co zwracać uwagę podczas wyboru szkoły.
Dzięki i podpowiedzi.
Pozdr. _________________ HotFix User  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tobiasz42
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 10:13 am Temat postu: |
|
|
W Warszawie najlepsza dla komputerowców jest: PJWSTK : Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych. Ale polecam najpierw zerknięcie na czesne tej szkoły bo nie jednego zdolnego i rządnego wiedzy odstraszyło już. _________________ kasetony łódź
portal goodcv.eu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kisusis
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Mój kolega chodził do tej szkoły i tak naprawdę niewiele się nauczył. Nie polecam gdyż czesne zwala z nóg. Za mniejszą kaskę można znaleźć lepsze szkoły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszmir
|
Wysłany: Sob Lis 02, 2013 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Kisusis napisał: | Mój kolega chodził do tej szkoły i tak naprawdę niewiele się nauczył. Nie polecam gdyż czesne zwala z nóg. Za mniejszą kaskę można znaleźć lepsze szkoły. |
Jestem podobnego zdania. Wiem coś na ten temat, ponieważ chodzi tam mój brat - nie jest zadowolony, ponieważ nauczyciel mało się angażują. _________________ lokaty i depozyty oszczędnościowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
AguniaKo
|
Wysłany: Wto Lis 26, 2013 2:36 pm Temat postu: |
|
|
jak chcesz mieć papier, bo to o niego chodzi, nie o wiedzę, gdyż tę zdobędziesz również poza uczelnią, to wybierz politechnikę, jest najbardziej doceniana. _________________ Nie ma to jak ładna meblościanka w salonie |
|
Powrót do góry |
|
 |
tymonparasol
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2013 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli w Wawie celuj w WAT, PJWSTK, PW, WWSI ( mało znana ale robi coraz więcej - jeśli chodzi o pracodawców i kursy). |
|
Powrót do góry |
|
 |
borzyslaw
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 2:12 pm Temat postu: |
|
|
we wrocławiu jak ognia unikaj Wyższej Szkoły Zarządzania Edukacja na Krakowskiej, nie polecam, wykładowcy mają tak olewatorskie podejście do nauczania, że szkoda im płacić. Lepiej iść na zaoczne na politechnikę _________________ kruk firma |
|
Powrót do góry |
|
 |
angelamaciej
|
Wysłany: Sro Sty 22, 2014 2:15 pm Temat postu: |
|
|
hmmm może politechnika? We Wrocławiu lub w Opolu.
Unikaj szkół prywatnych na tym kierunku, mało się nauczysz, bo nie wymagają, a jak nie wymagaja to ty nie masz motywacji, a dużo zapłacisz _________________ Mój blog finansowy kruk firma windykacyjna mam nadzieję ze nie pierwszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
muzalewski2
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2014 12:36 pm Temat postu: |
|
|
A skąd jesteś, wtedy bardziej będziemy w stanie pomóc.
Szkół jest wiele, zależy, w jakim mieście chcesz studiować |
|
Powrót do góry |
|
 |
spijzdrowo
|
Wysłany: Sro Sty 29, 2014 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Polibudę w Poznaniu:)
Dobre wykształcenie i udana zabawa gwarantowane;) _________________ Śpij Zdrowol- Znajdziesz tu prezent na święta i nie tylko:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anna77
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 10:24 am Temat postu: |
|
|
Politechnika lub uniwerek. Informatyka to praca z językami. Bez pracy w domu i praktyki uczelnia nie wiele może. Mój mąż ciągle się uczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
orfeusz Przyjaciel forum

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2015 7:03 am Temat postu: |
|
|
A ja zastanowiłbym się raczej nad samodzielną nauką. W tym zawodzie jest o wiele ważniejsze doświadczenie oraz umiejętności a nie ukończona szkoła.Dla pracowadcy liczy się to jak bedziecie dla niego użyteczni. Zerknijcie sobie tutaj:
http://strefakursow.pl/
Na stronie obecnie jest bardzo wiele fajnych moim zdaniem kursów, które powinny nauczyć Wam programowania oraz tworzenia stron. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reniasxx
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 11:29 am Temat postu: |
|
|
Politechnika zdecydowanie wygrywa w kierunkach informatycznych. Na politechnice mają doskonałe programowanie. _________________ http://www.motoryzacja-24h.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
adol
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2015 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej byłoby, gdybyś wybrał się na dni otwarte i tam popatrzył, co najbardziej Ci odpowiada. W ten sposób najlepiej sobie wszystko obczaisz. _________________ Printex |
|
Powrót do góry |
|
 |
ebinx
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2015 11:25 am Temat postu: |
|
|
Czy macie może jakieś doświadczenie z kierunkami informatycznymi o profilu programistycznym w Krakowie? Która uczelnia ma lepszy współczynnik zatrudnianych po niej programistów Politechnika/AGH/UJ?
Dodam, że chodzi mi o ukierunkowanie na pisanie aplikacji serwerowych w oparciu o Java/C#/Rails _________________ Z psów i kotów do kochania wybieram te pierwsze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|