Autor |
Wiadomość |
Parabola
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2015 10:07 am Temat postu: Jak realizować postanowienia noworoczne? |
|
|
Macie już pewnie listę postanowień na 2015 rok, prawda? Jest początek stycznia, mamy silną motywację do ich realizacji, ale w końcu nie ma się co spieszyć, przecież mamy na to jeszcze 12 miesięcy Jeśli tak właśnie myślicie to powinniście obejrzeć film o najczęstszych powodach niedotrzymywania postanowień: http://youtu.be/Dz5k2van4Tg. Może w tym roku nam wszystkim uda się uniknąć klasycznych błędów i w końcu zrealizować to, co sobie zaplanowaliśmy. Jak myślicie, pomogą wam rady z filmu?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
biellic
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Stale są z tym kłopoty. Co warto wiedzieć by spełnić noworoczne postanowienia ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madziuchna
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2018 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Postanawiania noworoczne? Jestem w tym mistrzem co rok mam te same
Ale w tym roku wzięłam się za siebie i już mam -8 kg. Superancio. za każdym razem jak mam ochotę na batona czy kawałek ciach to patrze na swoje stare zdjęcia. I chęć na słodycze mi mija.  _________________ Kiedy już zapominam jak to było jak miałam kilka czy kilkanaście lat otwieram mój album dla dzieci i wspominam... Piękne czasy: nauka, wagary i zawody miłosne! Super pamiątka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaetaE
|
Wysłany: Pon Lut 19, 2018 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Ja to też niestety nie potrafię realizować tych postanowień noworocznych... _________________ kosmetyczka Chełm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frytruk
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Golasko
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2018 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Wystarczy silna wola i wszystko da się zrealizować |
|
Powrót do góry |
|
 |
jollena
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 8:37 am Temat postu: |
|
|
Ja lubię sobie zapisywać wszystkie noworoczne postanowienia i raz na jakiś czas je weryfikować i wykreślać. Sam fakt, ze będę mogła sukcesywnie zmniejszać moją listę działa na mnie motywująco. Poza tym zwykle staram się mieć pod ręką swoje postanowienia, bo niekiedy wystarczy jakaś szyba spontaniczna decyzja i kolejny punkt zrealizowany ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|