Autor |
Wiadomość |
karoll201
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2015 6:02 pm Temat postu: |
|
|
karol1058 napisał: | Nie wiem jak w w.w.banku, ale mój brat ma w PKO konto dla młodych i jest zadowolony. Minusem jest jedynie comiesięczny koszt w wysokości 3 zł za posiadanie karty. |
W koncie dla młodych wystarczy zrobić 5 płatności,aby nie płacić za konto, więc nie wiem o czym Ty mówisz _________________ Pożyczki bez dochodów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Naxtef
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Nie zakładałabym konta dla tak młodej osoby. Lepsza jest dodatkowa karta do podkonta. _________________ http://www.info-news.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabriell87
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2015 9:53 am Temat postu: |
|
|
Osobiście ma dwa konta, w PKO BP (Inteligo) i Alior Bank. Polecam szczególnie konto w Aliorze, głównie z tego względu na to, że nie pobierają opłat za wypłaty ze wszystkich bankomatów, czy to w Polsce, czy za granicą - jak dla mnie to bardzo duży plus. Przed wyborem konkretnego banku przejrzyjcie jednak najpierw jakieś porównania ofert i opinie o banku, a dopiero później udajcie się osobiście do banku. Jeśli mieszkacie w większym mieście to tu możecie znaleźć odziały banków w waszych miastach: http://homebanking.pl/oddzialy/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pasek Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 11:18 am Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie też Getin nie ma złej oferty bankowej. Testuję ich od 2 miesięcy i jak na razie nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Jeśli chodzi o to konto studenckie w Getin, to jest proste, darmowe, a bank jest sprawdzony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
terikolo
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim powinno być to konto bezpłatne. Nie bez znaczenia jest wysokość oprocentowania na koncie oszczędnościowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wirginiaxx Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sro Paź 07, 2015 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem mógłbyś już chyba nawet skorzystać z oferty dla studentów Mi się bardzo spodobało konto studenckie mbank . W dodatku szczere opinie i możliwość porównania różnych kont mnie do niego skłoniło! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiulka Przyjaciel forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marcel.mydlo
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2015 12:31 pm Temat postu: |
|
|
Polecam MBank
konto zakładasz przez neta
nie ponosisz opłat jak robisz płątności bezgotoówkowe na 200 lub 300 zł
i co najlepsze masz wypłaty ze wszystkich bankomatu za free _________________ kruk windykacja forum - BLOGOWANIE! |
|
Powrót do góry |
|
 |
alicja90f
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2016 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie orientuję się jak wygląda i czy warto mieć konto w BNP Paribas , ale jeśli się zastanawiasz w jakim banku założyć konto to polecam przejrzeć sobie oferty tez innych banków. Na rynku jest naprawdę spory wybór banków , ale skoro masz 18 lat to podejrzewam, że nie miałeś jeszcze styczności z bankami jako tako. Tutaj Konto-w-banku.pl znajdziesz dość ciekawe informacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krysia21 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2016 11:07 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o smart bank to nie widzę w ich ofercie nic szczególnego. A poza tym jest wiele ciekawszych ofert darmowych kont niż smart bank.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stankowska
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2016 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Ja właśnie ostatnio założyłam konto bankowe w mBanku. Przed założeniem co nie co się naczytałam. Przede wszystkim przejrzałam sobie najpierw ranking, potem oferty. Trochę poczytałam co piszą inni na temat danego banku i tak podjęłam decyzję. Moim zdaniem trzeba co nie co wiedzieć o kontach nim się założy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lilianna Przyjaciel forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
majaxx
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2016 3:06 pm Temat postu: |
|
|
A będziesz też planować kredyt studencki?
Jeśli tak to może warto poszukać sobie czegoś pod tym kątem. Na tym portalu http://www.kredyty-gotowkowe.net/ możesz popytać ekspertów o takie możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agata93d
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2016 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepiej opłaca się konto założyć w Smart Banku bo jest to jedyne konto darmowe. Po za tym dużo osób chwali sobie ten bank. Przelewy są realizowane szybko, na czas. Zerknij sobie na ofertę i porównaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rachunekbankowy
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2016 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Tutaj Agata93d wspomniała o smart Banku. Polecam abyś wnikliwie przeanalizował tabele opłat i prowizji. Jeśli Ci się nie chce możesz zajrzeć na bardzo szczegółową analizę opłat Rekina Finansów i zobaczyć opinie na temat tego konta. Tutaj recenzja Smart Konto od Rekin Finansów. _________________ Konta i rachunki dla przedsiębiorców. Jaki bank wybrać dla firmy ? Zobacz porównanie kont firmowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|