Autor |
Wiadomość |
kalicki12 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 9:54 am Temat postu: |
|
|
Studia to zdecydowanie nie wszystko. Jeśli chcecie mieć pojęcie o pracy i świadomość, jakie macie prawa i obowiązki to najlepiej dodatkowo chodzić też na różne szkolenia. Ciekawą opcją są na przykład szkolenia prawo pracy: http://dom-wiedzy.pl/szkolenia/szkolenia-prawo-pracy-czas-pracy/. Zdobędziecie tam wiedzę, która przyda się Wam do końca życia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
milapots
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2017 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Przyda się nawet najprostsze doświadczenie _________________ pillenpotenz.eu |
|
Powrót do góry |
|
 |
magikk Przyjaciel forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiolka123
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 4:09 pm Temat postu: |
|
|
racja, w wielu sieciówkach studenci traktowani są jako zło konieczne |
|
Powrót do góry |
|
 |
bogart
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2017 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Oj tak, to bardzo ważna kwestia moim zdaniem, bo potem będzie kubeł zimnej wody po studiach.. _________________ tableo.eu - tablica magnetyczna kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna8 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pią Mar 31, 2017 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Uważam, że regularnie powinniśmy się dokształcać i chodzić na różne kursy i szkolenia. Jednym z bardziej wartościowych moim zdaniem kursów jest kurs kadry i płace warszawa. Może się przydać na każdym stanowisku w każdym zawodzie. Myślę, że warto o tym pomyśleć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2017 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Hejka wszystkim,
chciałabym Was zachęcić do zapisania się na studia w Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej. Ja wraz moją przyjaciółką zapisałyśmy się na bardzo ciekawy i przydatny kierunek Techniki Dentystyczne studia i jesteśmy bardzo zadowolone. Wykłady i praktyka są interesująco prowadzone, więc na pewno nie będziecie się nudzić Wink . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiolka123
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2017 1:49 pm Temat postu: |
|
|
KarolS napisał: | Doświadczenie w trakcie studiów jest najważniejszą rzeczą. Nie tak dawno rozmawiałem ze znajomą. Rodzice przez cały czas jej studiów dawali jej 1500zł na życie. Znajoma pracowała tylko w okresie wakacji jako kelnerka, żeby zarobić na nowego tableta, czy laptopa. Nie zdobyła doświadczenia zawodowego podczas studiów. Teraz pracuje w sklepie odzieżowym za 6zł/h i twierdzi, że ja mam dobrze, bo zarabiam ok 5-6tyś miesięcznie a jestem jeszcze w trakcie studiów. Nie potrafi zrozumieć, że zarabiam tyle dlatego, że ciężko pracowałem podczas studiów i łączyłem pracę na całym etacie ze studiami dziennymi i bezpłatnymi praktykami. |
Karols mam podobną sytuację. Tylko, że niektórzy wychodzą z założenia, że czas studiów to czas studiów.i fakt uczą się dobrze, dostają stypendia naukowe. Poza tym w rodzinie traktowane są jak święte krowy, oj bo moja córcia to studiuje dziennie. I bardzo łatwo to sprzedać rodzinie, która pochodzi z małych miejscowości. Ja miałam zawsze takie same myślenie jak Ty. Doświadczenie - różne: wolontariaty, koła naukowe, staże, prace dorywcze - uwierzcie mi, że studia to z reguły 5 lat - 5 lat to dużo czasu. Powiedziałam sobie, że to ja będę wybierać pracodawcę a nie pracodawca mnie i to z łaską za niskie pensje. I tak jest. Teraz jestem na ostatnim roku studiów pracuje w firmie, gdzie zarabiam naprawdę dobre pieniądze. Teraz zaczynam uczyć się angielskiego, żeby moje możliwości były jeszcze większe... angielki miałam zawsze kiepski, zawsze rosyjski.. więc pracuje teraz nad tymi dwoma językami |
|
Powrót do góry |
|
 |
markfrud
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ivan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nunax
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2017 7:22 pm Temat postu: doswiadczenie na studiach |
|
|
zgdzam się, tak naprawdę na studiach jest mnóstwo czasu na staże, praktyki bezpłatne, potem jak już trzeba bedzie się samemu utrzymywac bęcie ciężko a wszyscy szukają "młodych i doświadvczonych..":/ _________________ Blog o materiałach biurowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysztof54
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 7:31 am Temat postu: |
|
|
a po co te doświadczenie w tym kraju _________________ kliknij |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martinez Przyjaciel forum

|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście na studiach możemy zdobyć określoną wiedzę, nie mniej jednak aby zyskać doświadczenie, musimy podjąć pracę. Bardzo ciekawe oferty znajdziemy w Grupie Most Wanted. Pracodawca ten działa na naszym rynku od wielu lat i bardzo ceni sobie swoich pracowników. Dzięki temu mają oni szansę na ciągły rozwój w fajnym zespole, jak również dobre wynagrodzenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pasiczna Przyjaciel forum

|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Wiele osób decyduje się na takie rozwiązanie jak studia w anglii. W dobie bezrobocia po studiach w Polsce wydaje się, że to całkiem niezła opcja. Jeśli jesteście zainteresowani takim wyjazdem to polecam rzucić okiem na oferty dostępne na stronie http://elab.edu.pl/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
play Przyjaciel forum

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2017 9:10 am Temat postu: |
|
|
@magikk , jeśli jesteś po studiach psychologicznych to powinny zainteresować Cię szkolenia, które są organizowane w Centrum CBT w Warszawie. Niedługo będą przeprowadzane warsztaty o dysfunkcjach seksualnych kobiet, w ramach których będą omawiane najczęstsze problemy i będą ćwiczone umiejętności praktyczne. Dokładnie informacje możesz doczytać na stronie szkoły - termin oraz jak się zapisać |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|